در حال بارگذاری فایل ...
اپ رستوران‌های زنجیره‌ای شیلادسترسی آسان‌تر
رستوران‌های زنجیره‌ای شیلا

رستوران‌هایی که می‌توان از آنها فرنچایز گرفت

ما پیش‌تر در وبسایت رستوران‌های زنجیره‌ای شیلا بارها به فرنچایزهای فست فودهای مختلف اشاره کرده‌ایم و حتی در پستی به طور خلاصه در مورد مفهوم فرنچایز، تاریخچه فرنچایز و خوبی‌ها و بدی‌های آن اشاره کردیم. امروز در وبسایت شیلا به سراغ یادداشت دیگری در ارتباط با فرنچایزها رفته‌ایم و قصد داریم رستوران‌های معروفی را که امکان دریافت فرنچایز از آنها فراهم است به شما معرفی کنیم؛ اما لازم است که پیش از ورود به بحث به طور خلاصه فرنچایز را برای آن دسته از مخاطبانی که مطلب دیگر ما در این مورد را ندیده‌اند توضیح دهیم. با وبسایت رستوران‌های زنجیره‌ای شیلا همراه باشید.

مفهوم کلی فرنچایز

همانطور که پیشتر در مطلبی دیگر اشاره کردیم فرنچایز قراردادی است که یک فرد با مقدار متوسطی از سرمایه اولیه با شرکت‌ها و بیزینس‌های معتبری مثل رستوران‌های زنجیره‌ای می‌بندد. در این نوع قرارداد فرد مذکور به شرکت فرنچایزدهنده هزینه‌ای را بابت حق استفاده از علائم تجاری اختصاصی آنها، روند کاریشان و دانش مرتبط به کسب و کارشان پرداخت می‌کند و از این راه به این موارد ذکرشده دسترسی پیدا می‌کند. بعد از دریافت فرنچایز فرد باید کار خود را تحت این مجوز شروع کرده و به فروش کالاها و خدماتی که آن شرکت ارائه می‌دهد بپزدازد.

استفاده از فرنچایز منوط به رعایت قوانین و قواعد و پرداخت هزینه‌هایی است که طرف امتیازدهنده در قرارداد مشخص می‌کند و طرف امتیازگیرنده آنها را می‌پذیرد. طبق این قراردادها فرنچایزدهنده با فراهم کردن مواد، تجهیزات و خدمات مدیریتی فرنچایزگیرنده را در کسب و کارش همراهی می‌کند که این موضوع در کنار کم‌ریسک‌تر بودن خرید فرنچایز نسبت راه‌اندازی یک کسب و کار جدید از مزایای این روش محسوب می‌شود؛ اما فرنچایز معایبی از جمله نداشتن آزادی عمل کافی، اجبار به استفاده از شیوه‌های مدیریتی شرکت اصلی، سود بالا نداشتن و عملاً تحت اختیار شرکت فرنچایزدهنده را نیز دارد.

محبوب‌ترین رستوران‌هایی که می‌توانید از آنها فرنچایز بگیرید

رستوران‌های زیادی وجود دارند که شما با میزان سرمایه‌ای که در جهان سرمایه‌داری میزانی متوسط محسوب می‌شود، می‌توانید با آنها قرارداد فرنچایز منعقد کنید که ما در این پست بلاگ رستوران‌های زنجیره‌ای شیلا به چند مورد از آنها اشاره خواهیم کرد.

Subway

 شاید بهتر باشد این بخش از متن را با یکی از ارزان‌ترین قراردادهای فرنچایز شروع کنیم.

رستوران‌های زنجیره‌ای ساب‌وی حدود کمی بیش از ۴۲ هزار شعبه در سراسر دنیا دارند که خیلی از این شعبه‌ها درواقع فرنچایزهای این رستوران زنجیره‌ای هستند. برای اینکه بتوانید با ساب‌وی یک قرارداد فرنچایز ببندید باید در شروع مبلغی حدود ۱۵ هزار دلار را به ساب‌وی بپردازید و برای شروع کار مبلغی از ۱۰۰ هزار تا حداکثر ۴۰۰ هزار دلار را سرمایه‌گذاری کنید.

شاید این اعداد بزرگ بنظر برسند اما درواقع ساب‌وی یکی از بهترین طرف‌هایی است که می‌توانید چنین قراردادی را با آن ببندید!

Domino’s

یکی دیگر از رستوران‌های محبوب زنجیره‌ای دنیا پیتزا دومینو (یا درست‌تر، دومینوز) است که شعبات خود را از طریق فرنچایزها گسترش داده است.

سرمایه‌گذاران برای این که واجد شرایط اخذ فرنچایز از دومینوز باشند باید توسط این شرکت ارزیابی شوند و پیشینه‌اشان در زمینه صنعت غذا مورد قبول دومینوز قرار بگیرد؛ اگر شرایط اولیه اخذ فرنچایز دومینوز را داشته باشید باید مبلغی حدود ۵۰۰ هزار دلار را به عنوان سرمایه اولیه برای فرنچایز این شرکت کنار بگذارید.

MacDonalds و Burger King

مک دونالدز و برگر کینگ دو رستوران زنجیره‌ای بسیار محبوب و پرطرفدارند که دریافت فرنچایز از آنها خیلی بیشتر از دو مورد قبلی هزینه روی دست سرمایه‌گذار می‌گذارد و قراردادی اندکی پیچیده‌تر را با درخواست‌دهندگان فرنچایز امضا می‌کنند.

از بین این دو رستوران برگر کینگ شرایط جالب‌تری را برای درخواست‌دهندگان فرنچایزهایش در نظر می‌گیرد و در سال‌های اخیر به طور جدی به دنبال گسترش شعبات خود در مکان‌هایی از جمله فرودگاه، پمپ بنزین، دانشگاه‌ها و مال‌ها بوده که معمولاً در آنها خبری از برگر کینگ نبود.

برای دریافت فرنچایز از مک دونالدز و برگر کینگ به حدود ۱ الی ۲ میلیون دلار یا بیشتر پول برای سرمایه‌گذاری اولیه نیاز دارید!

Wendy’s

  آخرین و البته گران‌ترین فرنچایز لیست ما مربوط به رستوران‌های زنجیره‌ای وندیز است؛ البته وندیز نه فقط در این لیست، که به طور کلی یکی از گران‌ترین قراردادهای فرنچایز را در میان فست فودهای پیشروی زنجیره‌ای و محبوب دنیا دارد و قوانین و پروسه‌های مربوط به اخذ فرنچایز از آنها نیز سفت و سخت و پیچیده محسوب می‌شود. این کمپانی به فرنچایزگیرنده‌هایی تمایل دارد که قصد دارند بیش از یک شعبه از این رستوران‌ها را چه از طریق خرید یک شعبه قدیمی و چه از طریق ساخت یک مغازه جدید تاسیس کنند. وندیز همچنین فرنچایزگیرنده‌هایی را ترجیح می‌دهد که در این کار سابقه داشته و در این صنعت دستی دارند.

سرمایه‌گذارها علاوه بر موافقت و پذیرش شرایط به نسبت پیچیده‌تر وندیز برای عقد قرارداد فرنچایز باید سرمایه اولیه حدوداً ۲ تا ۳ و نیم میلیون دلاری را نیز برای آنها کنار بگذارند. ارسال درخواست برای بررسی شرایط هم در همان ابتدا ۵ هزار دلار هزینه برای سرمایه‌گذار مشتاق خواهد داشت.

 

امیدواریم این یادداشت به تکمیل اطلاعات شما در مورد فرنچایز کردن کمک کرده باشد. ممنونیم که وبسایت رستوران‌های زنجیره‌ای شیلا را تا پایان این متن همراهی کردید.

ارتباط با ما
رستوران‌های زنجیره‌ای شیلا
تماس با ما:۰۲۱۵۲۶۰۲

نمادهای الکترونیک
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به رستوران‌های زنجیره‌ای شیلا می‌باشد.
طراحی شده باسایت‌ساز ویترین
سایت‌ساز ویترین